Laatste berichten

Ledendag 30 Oktober Wieringen

Op het prachtige voormalige eiland Wieringen zijn de afgelopen jaren diverse schatten uit de Vikingtijd gevonden. Schatten waar een zoeker van droomt.

We hebben de beschikking over een aantal grote, nog niet eerder afgezochte velden (± 21 ha). Op deze velden worden prijspenningen verstopt waar prachtige prijzen mee zijn te winnen. Wie weet zijn er ook nog andere leuke interessante objecten te vinden. Voorinschrijving is nu mogelijk!

Op deze dag zijn we te gast bij Manege ‘De Wironruiters’ in Hippolytushoef op Wieringen. Je kunt hier ook terecht voor determinaties van je vondsten. Uiteraard zijn er diverse dealers van metaaldetectoren aanwezig waar je de nieuwste detectors, accessoires en boeken kunt bekijken. In de manege is bovendien een testbaan ingericht waar detectors kunnen worden getest en waar de kinderwedstrijd gehouden wordt. Voor een kop koffie, drankje en hapje kun je terecht in de kantine van de manege (*).

Programma*

08.30   Zaal open en inschrijving ledendag
09.45   Opening door de voorzitter
10.00   1e zoekwedstrijd
13.00   Kinderwedstrijd t/m 12 jaar
14.00   2e zoekwedstrijd
16.30   Prijsuitreiking

Prijzen

Er zijn diverse mooie prijzen te winnen waaronder metaaldetectoren en accessoires. Een actueel overzicht van de prijzen zal hier op de website en onze Facebookpagina worden geplubiceerd.   

Deelname zoekwedstrijden

 • Prijs leden € 15,00 p.p. Gezinsleden van betalende DDA-leden betalen € 15,00 p.p.
 • Prijs niet leden € 25,00 p.p. Opgave (en betaling) als nieuw lid op ledendag is mogelijk. 

Velden

Er wordt gezocht op een maisland en weilanden. Het is belangrijk dat na het maken van een gat, het gat ook weer wordt dichtgemaakt. Neem het gevonden afval (ijzer) mee en lever dit in voor een gratis lotnummer.   Op de velden lopen mensen van het activiteitenteam (herkenbaar aan de gekleurde hesjes). Houd je aan de instructies van het activiteitenteam. 

Locatie

Manege 'De Wironruiters'
Lonjeweg 1
Hyppolytushoef

Parkeren: Volg a.u.b. de aanwijzingen op van onze verkeersregelaars. Het parkeerterrein wordt duidelijk aangegeven. 

Voorinschrijving

We werken met een voorinschrijving via: https://is.gd/dda301021

Of gebruik hiervoor onderstaande QR code:
QR code voorinschrijving groot

 *wijzigingen voorbehouden

Dankzij de inzet van D.J. Laan detectiespecialist is het gelukt om deze ledendag op Wieringen te organiseren. Enorm bedankt! 

COVID-19
Waar wij staan in de strijd tegen COVID-19 eind oktober is nu nog onduidelijk. De Nederlandse overheid heeft op dit moment maatregelen genomen ter bescherming van de volksgezondheid. Wij zullen dan ook moeten voldoen aan de dan geldende wet- en regelgeving. Wij zullen via onze website en Facebook hier tijdig over informeren. En als je al het stukje van Richard Francken hebt gelezen over het gebruik van het e-mailadres dan kunnen wij dit ook per e-mail doen. Geef daarom je email door via de link https://is.gd/ddaemail.

 

De detector amateur
  • Adres

   Slenterweg 6
   6905 DM Zevenaar
   mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Volg Ons