Laatste berichten

Digitale ledendag DDA 2021

 De digitale ledendag van de De Detector Amateur (DDA) zal worden gehouden op zaterdag 16 oktober 2021 van 12:00 tot 13:30.

Op deze ledendag worden er lezingen gegeven door de volgende personen; Alexander van de Bunt (Landschap Erfgoed Utrecht), Saskia Stevens (Universiteit Utrecht) en Stijn Heeren (Vrije Universiteit, Amsterdam). Deelname is gratis!

 • 12:00 -12:30
  Alexander van de Bunt geeft een presentatie over zijn prachtige boek 'Wee de Overwonnenen'. De schrijver en talentvol archeoloog vertelt het verhaal van de vroege bewoners van onze streken.
 • 12:30 -13:00
  Saskia Stevens geeft een presentatie over het onderzoek ‘Constructing the Limes. Haar onderzoek richt zich op de dynamiek en betekenis van grenzen en grenslandschappen in het Romeinse Rijk.
 • 13:10 -13:30
  Stijn Heeren geeft een lezing over Portable Antiquities of the Netherlands (PAN). Wat zijn nu eigenlijk de resultaten van PAN en hoe staat het met de zoek-app?

Naast alle resultaten die besproken worden is er natuurlijk ook ruimte om vragen te stellen. Na iedere presentatie is er ruimte om vragen te stellen aan de spreker.

Bij interesse kun je jezelf registreren op de volgende link: https://is.gd/ddadigidag

Of gebruik de volgende QR code:
QR code digitaleledendag groot

Met de registratie voor dit evenement kun je er ook voor kiezen je e-mailadres op te laten slaan zodat wij als DDA je in het vervolg makkelijker op de hoogte kunnen brengen van nieuwe evenementen. Haast je wel, er zijn namelijk maximaal 100 tickets beschikbaar!

De detector amateur
  • Adres

   Slenterweg 6
   6905 DM Zevenaar
   mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Volg Ons