Afdrukken

Muntmanifestatie 2019

Evenement

Titel:
Muntmanifestatie 2019
Wanneer:
za, 21. september 2019, 09:30 h - 16:00 h
Locatie:
Expo Houten - Houten
Categorie:
Beurs / Manifistatie

Omschrijving

Met ingang van 2013 wordt de jaarlijkse Muntmanifestatie georganiseerd in de centraal in Nederland gelegen Expo Houten. Met het evenement Filanumis hebben wij inmiddels zeer goede ervaringen met deze beurslocatie opgedaan en beschikken wij voortaan over een 3300m2 grote en goed verlichte beurszaal.

Wat de deelnemers betreft, reserveert de organisatie niet alleen ruimte voor beroepshandelaren en bedrijven maar nadrukkelijk ook voor “gewone” verzamelaars. Daarnaast behoren diverse numismatische verenigingen (kringen) uit binnen- en buitenland tot de vaste deelnemers.

De vorige 2017-editie was een groot succes met een record aantal standhouders en bezoekers. De nieuwe afdeling op het gebied van bodemvondsten (waaronder ook stands voor determinatie) kon op veel belangstelling rekenen. Ook op de Muntmanifestatie 2018 wordt een dergelijke afdeling opnieuw ingericht. De kassa opent om 9.00 uur (een half uur voor opening beurs) dan ook kan de speciale 2 euro beursuitgave worden aangeschaft (omruilen 2 euro voor 2 euro, één per persoon)

NB in de naastgelegen zaal wordt gelijktijdig een grote Ansichtkaarten- en Poststukkenbeurs georganiseerd. Bezoekers van de Muntmanifestatie hebben gratis toegang tot die andere beurs.


Locatie

Locatie:
Expo Houten - Website
Straat:
Meidoornkade 24
Postcode:
3992 AE
Plaats:
Houten
Land:
Netherlands
De detector amateur
  • Adres

   Slenterweg 6
   6905 DM Zevenaar
   mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Volg Ons