Vereniging voor metaaldetectie en amateur archeologie

Wordt ook vrijwilliger!

Medewerkers gezocht

Heb je zin in een nieuwe uitdaging en wil jij je steentje bijdragen aan onze gezamenlijke hobby bij een leuke belangenvereniging?  We zijn op zoek naar diverse medewerkers.

Penningmeester

Je bent als penningmeester verantwoordelijk voor het financiële reilen en zeilen van onze vereniging. Dit ben je natuurlijk samen met de rest van het bestuur. Gevraagd wordt iemand met een goed “gevoel voor cijfers”. De DDA werkt met een financieel softwarepakket, dat gekoppeld is aan onze ledenadministratie. Enige ervaring met boekhoudkundige of cijfermatige programma’s is wel gewenst, maar het systeem spreekt voor zich. Moeilijk is het niet.

Van de penningmeester wordt vooral een aantal uur werk verwacht vlak voor het versturen van de DDA-magazines en aan het eind van het jaar bij het versturen en verwerken van de facturen en lidmaatschappen. Ook maak je deel uit van het bestuur; wij vergaderen een paar keer per jaar. 2x per jaar organiseren wij de belangrijkste dagen voor de DDA: de ledendagen. Daar is de medewerking van het nieuwe bestuurslid zeer gewenst!

Verder hebben we als belangenvereniging verschillende projecten lopen, en als je zin hebt om daaraan bij te dragen ben je ook van harte welkom. Binnen de DDA heerst een vriendschappelijke en informele sfeer.

Als je interesse hebt om onze mooie vereniging op financieel vlak bij te staan, reageer dan naar het bestuur. Dat kan naar onze voorzitter, Anton Cruysheer, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Medewerkers Detector Magazine (redactie)

Een belangrijk onderdeel van de DDA (De Detector Amateur) is het Detector Magazine welke door de leden, maar ook door derden graag wordt gelezen. Voor de continuering van het Detector Magazine op de lange termijn is de redactie op zoek naar versterking (jongere leden) die de oudere garde op den duur kunnen gaan vervangen.

Wij zoeken diverse vrijwilligers (m/v) in diverse regio’s voor o.a:

 • doen van interviews bij leden;
 • fotograferen van vondsten;
 • vondsten beschrijven/determineren.

Kandidaten zullen uiteraard worden begeleid en ingewerkt.

Wil je meer weten mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Medewerker bestuur

Helaas is er door gezondheidsredenen een plaats vrijgekomen in het bestuur. 

Als je interesse hebt reageer dan naar het bestuur. Dat kan naar onze voorzitter, Anton Cruysheer, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De detector amateur
  • Adres

   Slenterweg 6
   6905 DM Zevenaar
   mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Volg Ons