DDA Nederlandse Vereniging voor MetaaldetectieOVER DE VERENIGING

Nieuwe Website

Geschreven op 3 augustus 2023

Zoals je kunt zien zijn we de afgelopen tijd druk geweest met het ombouwen van de website naar een ander framework. Doel hiervan is geweest dat we meer nieuwe opties aan de site toe kunnen gaan voegen.
de eerste resultaten daarvan zijn al dat het nu mogelijk is om Lid van de DDA te worden simpel via de site en daar ook af te rekenen via een online betalen optie.
Ook kun je nu via onze eigen site tickets voor de ledendagen bestellen.

In de toekomst denken we nog aan meer opties die we willen gaan realiseren zoals het maken van een forum voor leden, en het beschikbaar stellen van online digitale magazines (van na 2015), ook straks het betalen van je volgende contributie wordt dan mogelijk in je eigen ‘Mijn.DDA’ omgeving.

Standaard staat de optie om op een artikel te reageren uit op de site, echter in dit geval horen we graag of je ideeën hebt of wat je van de nieuwe site vind… dus helemaal onderaan kun je reageren.

Customer Reviews

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
  Showing 0 reviews
 1. Zeer goed idee, mits goed gereguleerd en gecontroleerd. bv alleen mogelijk met account voor geverifierede leden die lid zijn
  0

  0

  You have already voted!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Thanks for submitting your comment!