DDA Nederlandse Vereniging voor Metaaldetectie

Lid worden?

Gewoon doen...

Lid worden van DDA Nederlandse Vereniging voor Metaaldetectie?

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van DDA Nederlandse vereniging voor metaaldetectie is voor zes magazines en gaat in op de eerstvolgende verschijning van het magazine. Het lidmaatschap wordt zonder opzegging altijd stilzwijgend met een jaar verlengd. Opzeggingen dienen altijd uiterlijk één maand na verschijning laatste magazine en uiterlijk één maand na de eerste factuur schriftelijk of via e-mail bij de ledenadministratie binnen te zijn.

Het Detector Magazine verschijnt in maart, mei, juli, september, november en december. Wij bieden de mogelijkheid aan nieuwe leden die in de loop van het jaar lid zijn geworden, eerdere magazines na te bestellen. De kosten voor 1 magazine is €7,50.

Bij aanvang van uw lidmaatschap ontvangt u een betalingsverzoek. Na ontvangst van uw betaling gaat het lidmaatschap in. Aan het einde van elk lidmaatschapsjaar (zes magazines) ontvangt u weer een factuur voor de contributie van een nieuwe jaar (zes nummers).

Contributie

NEDERLAND

€ 35,00 per jaar

BUITEN NEDERLAND

€ 40,00 per jaar

Wil je lid worden, vul dan het aanmeldingsformulier in. Zodra je aanmelding bij ons binnen is, krijgt je een brief met betalingsverzoek voor de contributie toegestuurd. Als de betaling van de contributie op onze rekening is bijgeschreven ben je lid van de vereniging.

Lees in het privacy statement hoe DDA Nederlandse Vereniging voor Metaaldetectie omgaat met je persoonsgegevens

Vul a.u.b. uw naam in.

Vul a.u.b. uw achternaam in.

Vul a.u.b. uw straat en huisnummer in.

Vul a.u.b. uw postcode in.

Vul a.u.b. uw woonplaats in.

Vul a.u.b. een geldig e-mail adres in.

selecteer a.u.b. een optie

Invalid Input

Invalid Input

DDA Nederlandse Vereniging voor Metaaldetectie
    • Adres

      mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Volg Ons