Volg ons op:   

 

Vereniging voor metaaldetectie en amateur archeologie

Detector Magazine

6x per jaar full color

Archief DDA Magazines

Hieronder vindt u een overzicht van oude magazines.
De bestanden zijn in PDF formaat en u heeft Adobe Reader nodig om ze te kunnen bekijken.

 Waarom maar een gedeelte van de magazines?

Het is de bedoeling dat alle oude magazines in dit archief worden geplaatst, maar dit is momenteel nog lang niet compleet. Elk magazine dat we online zetten kost tijd, en we hebben in totaal meer dan 100 magazines uitgegeven. U begrijpt wel dat dit niet zo maar even gebeurd is. Bovendien zijn de oudere magazines niet meer beschikbaar als digitale bestanden en zullen we deze per pagina moeten inscannen. We gaan dit archief gedurende het komende jaar uitbreiden met de nog missende nummers.

Een magazine wordt pas een jaar na de originele publicatie in het archief geplaatst. Wilt u de nieuwste magazines lezen, dan zult u lid moeten worden van de vereniging.

Waarom zitten er lege plekken op sommige pagina's?

We hebben alle oude advertenties uit de magazines verwijderd. Als op een pagina's alleen maar advertenties stonden is de hele pagina verwijderd, maar als de advertentie tussen de tekst van een artikel stond, hebben we alleen de advertentie weggehaald. Het resultaat is dat er een lege ruimte in het artikel overblijft.

Wat mag ik allemaal doen met deze bestanden?

De bovenstaande magazines zijn alleen voor persoonlijk gebruik. U mag de bestanden natuurlijk direct op deze website lezen, maar ook downloaden of printen en op een later tijdstip bekijken. U mag deze bestanden niet verder verspeiden, inclusief het plaatsen op andere websites of fora.

Indien u vanaf een andere website of forum naar een magazine wil linken, link dan a.u.b. niet rechtstreeks naar een PDF bestand, maar naar deze pagina, zodat de bezoeker ook de overige magazines kan bekijken.

 
 
Powered by Phoca Download
De detector amateur
  • Adres

   Slenterweg 6
   6905 DM Zevenaar

   mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Volg Ons